Danish Karting League fortsætter mediesamarbejdet med Boxengasse i 2024

Danish Karting League har siden starten i 2023 haft Boxengasse.dk som mediepartner, og det samarbejde fortsætter i 2024. Samarbejdet indebærer blandt andet, at Boxengasse håndterer dækningen af vores løb i billeder og tekst – et samarbejde, Danish Karting League med promotor Mads E. Hansen i spidsen er glade for at kunne annoncere fortsættelsen af.

Helt fra start har det været vigtigt for mig at kunne gøre en kartingweekend mere levende på digitale og sociale medier. At man kan det før, under og efter en løbsweekend er super vigtigt for vores mål om at udvikle nye kartingtalenter og udbrede sporten, og det har Boxengasse løst fantastisk i første sæson, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Niklas og Boxengasse i den nye sæson.

For Boxengasse er karting en vigtig ingrediens i den danske motorsportsverden. For det er udgangspunktet for det hele.

Jeg er glad for at vi kan fortsætte samarbejdet med Danish Karting League i en ny sæson. Serien har fået en flot start og i en tid, hvor dansk karting i det hele taget repræsenterer en flot standard, blandt andet vist med sidste års europæiske løb i Rødby og masser af spændende, danske navne på vej frem, så er det helt oplagt, at vi som motorsportsmedie også er med talenterne fra første færd, siger Niklas Majgaard og tilføjer:

Jeg vil gerne sige Mads E. Hansen og Danish Karting League tak for tilliden, og jeg ser frem til en super spændende sæson 2024 med flere løb og et nyt DIF DM i Karting at dække.