Danish Karting League åbner med over 100 deltagere

Søndag til midnat var deadlinen for tilmelding til sæsonens første løb i Danish Karting League. Det bliver med stærke felter og samlet over 100 deltagere.

Med Danish Karting League har dansk karting fået et nyt tilbud og ikke mindst løbsformat, da løbene i DKL køres over én dag. Det har trukket masser af deltagere til, og specielt IAME X30 Senior, OK Junior og KZ2 står stærkt med helt op til 29 kørere, som vi skal se i X30 Senior. Sæsonpremieren står på Rødby Karting Ring, der senere på sæsonen også er vært for tredje afdeling af FIA European Karting Championship.

Den flotte opbakning glæder promotor Mads E. Hansen fra Danish Karting League:

– Vi er super glade og stolte over det flotte deltagertal. Vi får hele 108 deltagere til årets første løb i DKL, og det glæder os især at så mange er klar til at tage imod det nye koncept, som vi har introduceret. Formatet med endagsløb skal ud at stå sin prøve for første gang i Rødby, og det er kulminationen på rigtig mange måneders forberedelser for os i seriens bagland, så vi glæder os mindst lige så meget til at komme i gang, forklarer Mads E. Hansen.

Sæsonpremieren i Danish Karting League køres lørdag den 15. april.